Hissinredningar och nya hisskorgar

En ny inredning till hisskorgen skapar trivsel och höjer värdet på fastigheten.
En helt ny hisskorg kan göra hissen både säkrare och mer energisnål.

Hissinredning

Att få en ny inredning till hissen gör miljön trevligare och bidrar ofta till att de boende blir mer varsamma om sin hiss. Klotter och sabotage brukar minska.

Hos S:t Eriks Hiss finns en stor mängd hissinredningar att välja mellan i olika material och utföranden, allt från enklare standardinredningar till specialanpassade korgomklädnader. En inredning i tidstypisk stil återspeglar fastighetens ålder och ger ett enhetligt intryck.

En spegel på hissens bakre vägg är ett bra hjälpmedel för en rullstolsburen person, en fällsits och ett handtag hjälper den som vill sitta eller har svårt att röra sig.

Ny belysning med LED-lampor som tänds när dörren öppnas är trivsamt, har låg energiförbrukning och lång livslängd.

Hissmodernisering

I samband med en hissmodernisering väljer man ofta att byta ut den befintliga hisskorgen mot en ny som väger mindre. Anledningen är att hissens totalvikt ökar då en korgdörr installeras och därmed belastningen på hissens fånganordning.
Om man gör en förändring i hissens styrsystem eller maskineri eller om en ny korginredning sätts in finns ett krav på att man samtidigt installerar en täckt korgdörr eller täckt korggrind.

Kontakta oss så berättar vi mer!


Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Använd formuläret här nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan!

  Företag

  Namn: *

  Ditt telefonnummer

  Gatuadress

  Postnummer

  Ort

  Din e-post*

  Kommentar